GARANTIRANO, najvišje odkupne cene zlata v Sloveniji!

Naroči BREZPLAČEN paket za cenitev zlata

Naroči BREZPLAČEN paket za cenitev zlata

Delovni čas: Ponedeljek – Petek (09:00 - 17:00). Sobote, Nedelje in praznike ZAPRTO !

Delovni čas

Zaprto še:

Delovni čas

Zaprto še:

Garantirano najvišje odkupne cene zlata v Sloveniji:

Postopek odkupa zlata po pošti

1 Odkup zlata po pošti je hiter, varen, diskreten, ter verjetno najbolj priročen način odprodaje zlata, saj vam paket z vsemi navodili za odprodajo in z že plačano poštnino pošljemo direktno na vaš naslov.

2 Po opravljeni cenitvi, vam vrednost vašega zlata sporočimo po elektronski pošti. Po potrditvi ponudbe, pa vam sredstva še isti dan nakažemo na vaš TRR.

3 V kolikor pa želite zlato prodati osebno v naši poslovalnici, nas obiščite na Miklošičevi cesti 30, v Ljubljani.

  V kolikor pa zlata ne bi želeli prodati, pa brez skrbi, saj vam ga na naše stroške pošljemo nazaj na vaš naslov. Sama cenitev je tako brezplačna in kot rečeno neobvezujoča.

Naroči na dom, BREZPLAČEN paket za cenitev zlata
Zlato zapakirajte in ga pošljite na naš naslov
Vaše zlato BREZPLAČNO pregledamo in ocenimo
Kupnino za vaše zlato vam še isti dan nakažemo na vaš TRR
1
Izpolni zahtevane podatke na obrazcu in na dom brezplačno prejmi naš paket z vsemi navodili za odprodajo.
2
Ko na dom prejmeš naš paket, po opisanih navodilih v paketu pripravi zlato, ki ga želiš prodati in nam ga pošlji nazaj na naš naslov. Poštnina je že plačana s strani našega podjetja, paket pa je zavarovan s strani Pošte Slovenije.
3
Ko prejmemo tvoj paket, vsebino skrbno pregledamo, ocenimo in ti sporočimo odkupno ponudbo.
4
Takoj po potrditvi ponudbe, sredstva še isti dan nakažemo na vaš TRR.
V kolikor pa zlata ne bi želeli prodati, pa brez skrbi, saj vam ga na naše stroške pošljemo nazaj na vaš naslov. Sama cenitev je tako brezplačna in kot rečeno neobvezujoča.
1
Doma skrbno preglejte, katere zlate kose bi želeli prodati. V kolikor za kakšen kos ne veste za kakšno zlato gre, oz. ne veste ali gre za pravo zlato ali pozlato, kar brez skrbi. Vse kose za vas BREZPLAČNO pregledamo in kose kateri niso iz zlata ali drugih plemenitih kovin izločimo, ter vam jih vrnemo.
2
Oglasite se v naši poslovalnici na Miklošičevi cesti 30, v centru Ljubljane. Za obisk ne potrebujete predhodne najave.
3
Vaše zlate kose pregledamo in ocenimo BREZPLAČNO.
4
Znesek vam izplačamo TAKOJ v gotovini!

NAŠA ZADNJA IZPLAČILA

ZLATA ZAPESTNICA

383,00 €

10g / 18ct

ZLAT PRSTAN

135,00 €

3,5g / 18ct

DIAMANTNI PRSTAN

200,00 €

1,5g / 14ct + diamant 0,20ct

ZLATA VERIŽICA

450,00 €

15g / 14ct

ZLAT PEČATNI PRSTAN

90,00 €

3g / 14ct

ZLAT PRSTAN

75 €

2,5g / 14ct

ROČNA URA BREITLING

3.200 €

ROČNA URA ROLEX

12.000 €

ZLATA VERIŽICA - Kraljevi

1.800 €

60g / 14ct

ZLATA VERIŽICA - Plošče

5.745 €

150g / 18ct

GARANCIJA

NAJVIŠJIH ODKUPNIH CEN V SLOVENIJI

Garancija najvišjih odkupnih cen

Zavedamo se, da je izbira pravega trgovca z zlatom pomembna odločitev za vsakega posameznika ali podjetje. Pri prodaji zlata je ključnega pomena, da se lahko zanesete na trgovca, ki vam bo zagotovil najboljše odkupne cene, pošteno cenitev in varno ter diskretno storitev. Zato smo se pri Odkupzlatapoposti.si odločili, da našim strankam zagotovimo garancijo najvišjih odkupnih cen v Sloveniji.

Naša prednost pred drugimi trgovci z zlatom je v tem, da odkupljeno zlato pretopimo in ga brez posrednikov kot surovino prodamo tujim kovnicam, ter industrijskim podjetjem. To pomeni, da stranka prejme višji znesek za svoje zlato, saj mi tako nimamo stroška dodatnih provizij pri posrednikih.

Zavedamo se, da sta poštenost in preglednost v poslovanju ključna za vzpostavitev zaupanja med nami in našimi strankami. Zato vam bomo vsakič predstavili našo oceno vrednosti zlata ter vam pojasnili vse korake, ki jih bomo naredili pri postopku odkupa. Na ta način boste vedno vedeli, kako smo prišli do določene odkupne cene.


Naša garancija najvišjih odkupnih cen v Sloveniji se ne nanaša le na odkup zlata, temveč tudi na ostale plemenite kovine, kot so srebro, platina, paladij in druge. Poleg tega odkupujemo tudi diamante in ročne ure višjega cenovnega razreda. Naš cilj je zagotoviti, da boste pri nas vedno prejeli najboljšo možno ceno.

NE POZABI!

Prodaja zlata po pošti je najbolj enostaven, varen in diskreten način prodaje zlata. Ob izpolnitvi obrazca na naši spletni strani, boste na dom prejeli brezplačen in neobvezujoč paket za cenitev zlata, katerega izpolnite po priloženih navodilih in zlato v kuverti z že plačano poštnino pošljite na naš naslov.

Glede varnosti vaše pošiljke ste lahko popolnoma brez skrbi, saj so vsi paketi do zneska 4.200,00 EUR, zavarovani preko Pošte Slovenije.

V kolikor pa si želite še višje zavarovanje za vaš paket, nam to sporočite na elektronski naslov info@odkupzlatapoposti.si, ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 48 44, da se pogovorimo o možnih rešitvah.

Ekipa Odkup Zlata

Smo mednarodno priznani trgovec z zlatom

Blagovna znamka Odkupzlatapoposti.si je upravljana iz matične družbe Zastavljalnica, odkupovalnica in menjalnica Ljubljana d.o.o., katera je mednarodno priznan trgovec z zlatom. Poleg odkupa zlata, smo specializirani za rafinacijo plemenitih kovin, ter prodajo in nakup zlata pri kovnicah in mednarodnih trgovcih z naložbenim zlatom. Svoj ugled na trgu smo pridobili z visoko kakovostjo izdelkov, odlično storitvijo in transparentnostjo poslovanja. Ponujamo vam različne storitve in izdelke, vključno s prodajo in nakupom fizičnega zlata v obliki palic in kovancev ter odkupom zlata in ostalih plemenitih kovin po pošti.


Stranke lahko pri naši storitvi Odkupzlatapoposti.si računate na visoko raven strokovnosti in svetovanja, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in obsežnem znanju o zlatu.

Ekipa Odkup Zlata
5 najpogostejših razlogov za prodajo zlata

Zakaj prodati zlato po pošti?

Prodaja zlata po pošti je najbolj enostaven, varen in diskreten način prodaje zlata. Ob izpolnitvi obrazca na naši spletni strani, boste na dom prejeli brezplačen in neobvezujoč paket za cenitev zlata, katerega izpolnite po priloženih navodilih in zlato, v kuverti z že plačano poštnino, pošljite na naš naslov.

Cenitev zlata je za vse stranke popolnoma neobvezujoča in brezplačna, tako, da vam vaše zlato v primeru, da se za prodajo ne bi odločili, brezplačno pošljemo nazaj na vaš naslov.

Glede varnosti vaše pošiljke ste lahko popolnoma brez skrbi, saj so vsi paketi do zneska 4.200,00 EUR, zavarovani preko Pošte Slovenije.

V kolikor pa si želite še višje zavarovanje za vaš paket, nam to sporočite na elektronski naslov info@odkupzlatapoposti.si, ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 48 44, da se pogovorimo o možnih rešitvah.

Naša prednost pred drugimi trgovci z zlatom je v tem, da odkupljeno zlato pretopimo in ga brez posrednikov kot surovino prodamo tujim kovnicam, ter industrijskim podjetjem. To pomeni, da stranka prejme višji znesek za svoje zlato, saj ne plačamo dodatnih provizij posrednikom.

Imate vprašanje?

Pokličite našega svetovalca

Matej Keserica
Matej Keserica
080 48 44
info@odkupzlatapoposti.si
Delovni čas:
Ponedeljek - Petek (09:00 - 17:00)
Sobote, Nedelje in praznike ZAPRTO!

Nimate časa za pogovor?

Pišite nam!

Naroči BREZPLAČEN paket za cenitev zlata